годишен хороскоп
   рожденна карта
   работа
   лични отношения
   доходи
   партньорски хороскоп
 

 

   задай въпрос

 

 

 


. : ЗВЕЗДЕН ПРАХ : .

За Светослава

Светослава – това съм аз, вашият астролог. Името ми е Светослава Димитрова Дечева, а моминското ми име беше Чинчева (споменавам го за всички стари приятели, съученици и състуденти, с които отдавна не съм се виждала).

На тези, с които не се познаваме и предстои да се запознаем, е редно да се представя. Родена съм на 7 март 1972 г. в гр. София. Отраснала съм в с. Безмер, окръг Ямболски, където ме отгледаха моите баба и дядо до 14 годишна възраст. Завършила съм техникума по микропроцесорна техника в гр. Правец, имам висше икономическо образование, което завърших в Университета за национално и световно стопанство - София и висше юридическо образование, което завърших във Великотърновския университет.

Обучението ми по астрология е от руската школа, с много самостоятелни занимания и допълнителни курсове.

От 2005 г. правя устни консултации и хороскопи на близки и познати, включително на фирми, една от които е фирмата на мъжа ми. Да създам този сайт ме подтикна желанието на все повече хора, включително непознати, да получат съвети от мен чрез астрологията. Идеята това да бъде дистанционно по Интернет се породи от това, че имам и друга работа в момента, а също така от това, че някои хора се притесняват да споделят своите лични проблеми очи в очи. Мисля, че точно Интернет ще бъде удобният за тях начин да потърсят съвет свободно, без неудобството и притеснението, които човек може да изпита при личен контакт с астролога.

Надявам се да помогна на всички, които имат нужда от подкрепа и съвет за това, което правят или което биха искали да направят.

Не се страхувайте от астрологията, тя има само една цел - да ви помогне J.

Бъдете здрави, щастливи и успешни с астрологията!© 2009 ЗВЕЗДЕН ПРАХ ЕООД, София, office@zvezdenprah.eu. Всички права запазени.