годишен хороскоп
   рожденна карта
   работа
   лични отношения
   доходи
   партньорски хороскоп
 

 

   задай въпрос

 

 

 


. : ЗВЕЗДЕН ПРАХ : .

Защо да си направим хороскоп?

Във всеки от нас живее шекспировият Хамлет и неговият въпрос “Да бъде или да не бъде”, който си задаваме често по различни поводи. Да си направим ли хороскоп е въпросът, който нашият Хамлет си задава сега, докато разглежда тази Интернет страница. За да решим, ще трябва да си отговорим:

С какво ще ни помогне астрологията?

  • да вземем решение - звездите ще ни подскажат за какво е дошло време, коя област от живота ще бъде важна за нас;

  • да избрем подходящ момент да направим нещо, така че то да бъде в синхрон с космическия ритъм и да даде добри плодове;

  • да се подготвим за утре и за по-далечно бъдеще, да разберем себе си и хората около нас.

Дали да вярваме на астрологията?

Можем да опитаме поне веднъж и ще разберем дали да повторим. Задаваме един въпрос, който предстои да се разреши утре или вдругиден например и ще разберем дали астрологията работи за нас.

Може ли да се разчита на астролога?

Както във всяка работа, едни се справят добре, а други не толкова. Да вземем например медицината. Има лекари и добри лекари. Ако някой от тях сгреши, това означава ли, че на медицината не трябва да се разчита? И най-добрият лекар може да сгреши. Все пак ние знаем, че добрите лекари бъркат рядко и ако се случи точно на нас, ех, такъв ни е късметът.
По същия начин, астрологът може да пренебрегне някакво указание, което да го накара да даде грешен отговор. Това означава ли, че астрологията не работи? Мисля, че всеки сам може да си отговори.© 2009 ЗВЕЗДЕН ПРАХ ЕООД, София, office@zvezdenprah.eu. Всички права запазени.